telefonie hints

website over telefoons

Goed geholpen bij telefoonwinkel Uithoorn

Het lijkt wel dat niemand tegenwoordig meer zonder een mobiele telefoon kan. Ook ikzelf ga niet meer zonder een mobiel de deur uit en wanneer ik deze vergeten ben om mee te nemen ga ik er speciaal voor terug naar huis. Daarom was het vorige week zo dramatisch toen ik mijn telefoon uit de tas wilde halen en deze uit mijn handen liet vallen, scherm kapot. Normaal is een kapot scherm geen probleem, maar op mijn scherm kon je niets meer zien, zo erg was de schade. Gelukkig is er hier een telefoonwinkel Uithoorn waar je vaak binnen een half uur met een gerepareerde telefoon alweer naar huis kan. Normaal gesproken is het in deze winkel altijd druk, dus leek het mij verstandig om eerst te bellen om te kijken of er plaats was. Gelukkig was er die dag iemand uitgevallen om zijn telefoon te laten maken, nu kon ik dus in zijn plaats komen. telefoonwinkel Uithoorn

Mijn beeldscherm is weer gemaakt

Wat ben ik blij met de zeer snelle service van de telefoonwinkel in Uithoorn. Omdat hier binnen een half uur de meeste reparaties al kunnen plaats vinden hoefde ik gelukkig niet lang mijn mobiele telefoon te missen. Ook de prijs voor het maken van  het scherm was een koopje, hiervan kan je geen nieuwe telefoon kopen. Had ik dat maar eerder geweten dat de reparaties bij deze telefoonwinkel zo snel en goedkoop zijn, dan had ik zeker mijn vorige mobiel nog gehad. Van mijn vorige mobiel was de accu kapot en ik dacht dat een reparatie duurder zal zijn dan het kopen van een nieuwe telefoon.  telefoonwinkel Uithoorn